har jag förberett lite mat inför veckan. Jag har gjort väldigt enkla köttfärsbiffar. Jag blandade ihop ca 1,8 kg blandfärs, 0,5 dl grädde, salt och peppar. Stekte dom först i stekpannan och sen in i ugnen ca 7-10 minuter för att bli genomstekta. Gjorde även ett jättegott kryddsmör, ca 100 gram rumsvarmt smör, 1 vitlöksklyfta, ca 1 msk citron saft, salt och peppar.

Här får ni ett bra tips! Om ni använder kokosolja så vet ni ju att det blir väldigt rinnande i denna värme som har varit. Om man har burken i kylskåpet så blir det ganska svårt att ta utav det. Häll oljan i en sån som man gör isbitar i, ställ sen in i kylen tills det stelnat. Lägg sen bitarna i en burk eller plastpåse sen är det bara att ta det man behöver:)

Ha det bra, vi hörs!!

 

/biffar.jpg

 

/fett-kuber.jpg

 

 

10 Aug 2014