Ja då var det helg igen!

Veckans mat har varit riktig latmanskost:) den har bestått av köttfärsbiffar med kryddsmör eller bea till lunch några dagar och 2 kokta ägg, en burk 70 gr tonfisk och majonäs några dagar. På morgonen har jag druckit en kopp "fettkaffe". På kvällen har jag ätit en ostplätt med bregott, ett kokt ägg, majonäs och en kopp kaffe med kokosfett och grädde.

Ostplättarna gör du så här: vispa 3 ägg fluffigt, blanda i 1 msk fiberhusk och 1 tsk bakpulver, rör ner 4 dl riven ost. Klicka ut ca 6 högar på en plåt med bakplåtspapper, in i ugnen ca 10-12 minuter i 200 grader. Detta recept har jag hittat på Instagram @majaslchf .

Under veckan har jag även varit på tre spinningpass och cyklat till jobbet  två dagar, 2 mil fram och tillbaka till jobbet. Så ikväll efter veckans enkla men ändå goda och mättande mat tänker jag äta lite gott och ta ett par glas vin:)

Jag gjorde pizza på köttfärsbotten: blanda 500 gr nötfärs, ett ägg, salt och peppar. Platta ut på en plåt på ett bakplåtspapper, in i ugnen ca 10-15 minuter i 225 grader. Ta ut plåten och torka upp vätskan, lägg på valfritt pålägg. Jag hade på pizzasås, massor med riven ost, färska champinjoner, rödlök, tomat och fetaost, in i ugnen igen ca 10-15 minuter. När pizzan var klar hade jag även på knaprig parma skinka som jag hade haft i ugnen innan jag satt in pizzan, till detta en pizzasallad. Mums!!

Ha det gott. vi hörs!!

/bild.jpg